Steun Elektra

De makkelijkste manier om Elektra te steunen, is om de podcast te delen met vrienden. Vertel ze er over, stuur ze een appje of deel een aflevering op je social media.

Wil je Elektra steunen met een financiële bijdrage? Helemaal te gek. De podcast kost me vijf tot zes werkdagen per maand en levert me na aftrek van alle kosten ongeveer niks op. Maar, daar kan jij verandering in brengen.

Doneer eenmalig
Steun de podcast met een bedrag naar keuze. Bijvoorbeeld €5 😉

Doneer € -

Doneer maandelijks

Via petje.af/elektrapodcast kan je simpel en veilig een eenmalige of maandelijkse donatie doen. De betaling gaat gewoon via iDeal, Bancontact of creditcard.

Als je maandelijks doneert, ben je een crewmember van het virtuele jongerencentrum. Dat geeft je recht op de volgende extra’s:

  • Toegang tot de Elekstra afleveringen. Bonusafleveringen met meer materiaal dan de reguliere afleveringen en afleveringen speciaal voor jou.
  • Reclamevrije afleveringen. Via Petje.af krijg je een speciale link die je kan toevoegen aan je podcastapp. Je luistert Elektra dan voortaan zonder mijn boodschappen tussendoor.
  • Consumptiebonnen. Elke crewmember krijgt twee consumptiebonnen, echte fysieke bonnen, die je kan inleveren bij podcasthost Wouter Monden als je naar een show van hem komt kijken.